4 January 2017

makan-makan : Mee Kuah Tulang.

Assalamualaikum,,,

Time to lunch,,, semalam farra sekali lagi cari lunch dekat kedai Mee Kuah Tulang, Singkir.. ni bukan kali ke-2,, tapi tah berapa kali lah,, sebab kawan-kawan request bawak depa p makan dkt situ,,, sanggup datang dari Ipoh lah, Melaka lah, semata-mata nak cari mee kuah tulang tu..


Lokasi dia senang ja,, just dekat Singkir Darat, jalan nak ke Tanjung Dawai jika dari Merbok.. kedai dia betoi-betoi tepi jalan,, boleh hubungi 013-593 9730 kalau sesat,, hehehe.. waktu operasi dari pukul 12.00 T.hari - 12.00 Mlm,, kecuali jumaat (tutup)

Harga berbaloi sangat kalau makan,,, rasa dia memang sedap sangat-sangat,, sekali makan mesti nak lagi... tak percaya !!! boleh mai cuba sendiri.. tak Tipu....

Kalau mee kuah Gearbox antara RM15.00 - RM18.00 bergantung sama ada kambing atau lembu..

kalau mee kuah tulang RM8.00..

selain tu ada jugak kuey teow and megi bagi yang tak makan mee lah,, 
Bukan ja mee kuah dia sedap, makanan bergoreng macam mee goreng daging and sup-sup dia pon sedap... 

Berbaloi kalau mai jauh-jauh.. terbaik..

No comments:

Post a Comment