14 February 2017

PROMO : Zafa Qaf

Assalamualaikum,,,

Hari tu FA janjikan nak UP gambar Produk..
SO hari ni FA up sikit... belanja untuk santapan... 





Untuk maklumat, FA tak tau sangat pasai produk Zafa Qaf,, tapi FA guna Zafa Qaf..
 Memang best...

GAMBAR INI ADALAH HAK PEMILIK Greenfarra.. jangan copy sesuka hati..

10 February 2017

PRE - Shoot (Zafa Qaf)

Assalamualaikum,,, 
Lama jugak FA tak update dekat sini,,,

Maklumlah sibok sikit dengan JOB, Kurus, Fotoshoot produk...
SO hari ni FA belanja sikit gambar PRE Shot untuk Produk Zafa Qaf...





Ni lah bila dah jumpa Camera,,, gila sekejab... 

untuk gambar PROMO nanti FA up lah.. jus untuk santapan,,, kalau nak mintaq Shoot gambar produk uLL.. boleh contact FA...

bukan FA jadi model k,,, tapi FA tolong Shoot.. 

4 January 2017

makan-makan : Mee Kuah Tulang.

Assalamualaikum,,,

Time to lunch,,, semalam farra sekali lagi cari lunch dekat kedai Mee Kuah Tulang, Singkir.. ni bukan kali ke-2,, tapi tah berapa kali lah,, sebab kawan-kawan request bawak depa p makan dkt situ,,, sanggup datang dari Ipoh lah, Melaka lah, semata-mata nak cari mee kuah tulang tu..


Lokasi dia senang ja,, just dekat Singkir Darat, jalan nak ke Tanjung Dawai jika dari Merbok.. kedai dia betoi-betoi tepi jalan,, boleh hubungi 013-593 9730 kalau sesat,, hehehe.. waktu operasi dari pukul 12.00 T.hari - 12.00 Mlm,, kecuali jumaat (tutup)

Harga berbaloi sangat kalau makan,,, rasa dia memang sedap sangat-sangat,, sekali makan mesti nak lagi... tak percaya !!! boleh mai cuba sendiri.. tak Tipu....

Kalau mee kuah Gearbox antara RM15.00 - RM18.00 bergantung sama ada kambing atau lembu..

kalau mee kuah tulang RM8.00..

selain tu ada jugak kuey teow and megi bagi yang tak makan mee lah,, 
Bukan ja mee kuah dia sedap, makanan bergoreng macam mee goreng daging and sup-sup dia pon sedap... 

Berbaloi kalau mai jauh-jauh.. terbaik..