30 September 2015

Majlis Graduasi 2015

Assalamualaikum semua...


Ada nampak macam doktor falsafah tak?.. Tetapi ini semua dusta... 


Pemilik Diploma....tik... konon2nya... itulah masa graduasi dulu taknak ambik gambar studio mcm ni,, bila tengok studnts2 sendiri ambik,, farra pon gedik2 nak jugak.. 



Pelakon-pelakon yang berjaya melakonkan watak,, semua teringin nak pakai jugak konvo.. maklumlah dah lama xmerasa jubah konvo


Yang ini tak blh nak kata pa,, setiap habis even,, mesti kena bergambar,, kalau tak mcm xda even.. tak lengkap majlis...

dalam saat kesusahan melaksanakan kerja-kerja, ada kemanisan bila sesuatu kerja berjalan dengan lancar.. tak pernah ada kesempurnaan tetapi setiap yang dijalankan pasti ada hasilnya..

inilah hasil kerja kami semua...

tetapi yang pahitnya,,, kaki terseliuh pulak secara tidak sengaja... ini semua salah tangga,, mcm mna blh ada lebih anak tangga.. 

Apapon i'm happy...

FUYOOO !!! GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH


Assalamualaikum,, 
FAMF, Wayne, Maisarah,  Jom Join 

klik banner untuk join

FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish
Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50
Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015
Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini
Pemilihan pemenang :
1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email
Follow Blog  : http://mamadarwiish.blogspot.my/ http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/ http://unclezuan.com/ http://mrspuex.blogspot.my/ http://mekzumbie.blogspot.my/ http://www.hafizhafizol.my/ http://aderakukeysah.blogspot.my/ Follow G+ :  : Khalid Kyle Blurrydino
Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care
Follow Instagram :

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum,,,
Nak Tambah Follower?.. Jom Join Segmen ni...

Follow blog : http://greenfarra.blogspot.my/

 and Klik Banner di bawah utk Join.. 

Reunion SMKJ 88' (2015)

Assalamualaikum and Salam Sejahtera dan salam 1 Malaysia,,,

26 September 2015, Pizza Alor Setar,,

Setelah sekian lama farra tinggalkan alam persekolahan,, akhirnya dapat juga farra jumpa kwn2 balik,, setelah 13 tahun farra tinggalkan SMKJ...

ada juga yang tak kenal farra, ada juga yang kenal,, maklumlah frh tinggalkan SMKJ masa form 3, so susah jugak org nk ingat, maklumlah lompat2 kelas pulak tu,,

Hari ni kembalilah nostagia lama,, sejarah sepanjang berada di Form 1N, 2M, 3S.. perkongsian cerita-cerita lama, mengembalikan zaman2 persekolahan,,, kenakalan...


TQ kepada Admin (yang bagu biru tu) belanja Pizza..








Ini ja yang Farra blh sponser setakat ni,, Next Time farra sponser yg best2 k...


22 September 2015

HASIL KERJA LAST MINUTE

Alhamdulillah, dengan Izin Allah,, sempat juga Farra siapkan kerja yang Big Boss bagi saat2 Akhir.. 

Adakah Patut, 1/9/2015 Meeting, Konvo akan buat pada bulan 10, and kerja aku buat buku graduasi dan adik-beradik Banner.. OK bulan 10. no hal,, sempat ja....

Second Meeting 9/9/2015 yang ni farra tak join sbb kena conduct orientation, farra diberi tahu Konvo tunda ke 29hb... Bahagianya rasa,,, dengan penuh kegembiraan hati tersenyum lebar bibir.. TETAPI itu hanya sementara.. kusangkakan 29/10 rupa-rupanya 29/9/2015... Terkezut berok jugak dibuatnya..
Terlompat sana terlompat sini nak siapkan kerja and nak mengajar lagi... 

Alhamdulillah,, dengan berkat kesabaran dek Boss yang cerewet.. Akhirnya job done. bolehlah Cuti Raya dengan hati yang senang.. 

Buku Graduasi 2015

Along Banner

Angah Banner 

Acik..

Dalam 2 minggu bekerja ,, habis kerja lain terganggu,, apa pon Tanggungjawab tetap kena tunaikan..

CANTIK MENAWAN BAK ARTIS

Assalamualaikum,, and Alhamdulillah..

Selesai sudah Fotoshood EH Wajah baru... 

mereka ini bukan model iklan yang dibayar.. 
mereka hanyalah pengguna dan testimoni,,,














Kekalkan Langkah Yakin Wahai Wanita.. Semuanya Bermula Di Sini
menggabungkan teknik halus, 
material yang berkualiti tinggi dengan rekaan yang indah 
bagi memastikan bentuk tubuh yang menawan.

CIPTA KEUNGGULAN BENTUK TUBUH DENGAN HELAIAN ISTIMEWA.

SKARANG dan Buka Untuk FITTING FREE, SAPA NAK Cuba ?

#0135362065

DAYA TARIKAN WANITA

Assalamualaikum semua....
Hari ni farra nak share 1 fakta mengenai tubuh badan kita bagi kaum wanita..

kalau sebut bab cantik,, YES .. wanita dan kecantikan memang tak boleh dinafikan.. 
Terutama bentuk tubuh wanita...

walaupon tubuh badan gempal atau kecik molek, setiap tubuh perlu disokong, dibentuk dan diserlahkan tampa mengorbankan identiti feminin diri.

Kodi Maembong KAKAK kepada Emma Maembong





Kekalkan Langkah Yakin Wahai Wanita.. Semuanya Bermula Di Sini

JANGAN TAKUT PANAS atau GATAL-GATAL,, MALAH LEBIH SELESA
KERANA
ia menggabungkan teknik halus, material yang berkualiti tinggi dengan rekaan yang indah bagi memastikan bentuk tubuh yang menawan.




CIPTA KEUNGGULAN BENTUK TUBUH DENGAN HELAIAN ISTIMEWA.

inginkan tubuh badan yang cantik menawan bab artis,,, (Klik Sini)

SAPA nak FITTING FREE ?

#0135362065

MAGIC art Museum..

Assalamualaikum,,, 

Pernah tak korang pergi MAGIC art Museum.. ???

Farra pon tak pernah sampai lagi,, Baru dapam perancangan.. Kebetulan farra dapat baucer -60% off diskaun dari Blogger EIRZA.. TAK Sabar pulak nak ke MAGIC art Museum.. 


JOM KONGSI PENGALAMAN ANDA di Museum Art ,,, 

tak kisah la Museum Art 3D mana2 pon... Langkawi ka,, Shah Alam ka.. Melaka ka.. Peneng ka... Janji Museum Art...



18 September 2015

"Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa"

Bismillahhirrahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t ... Lama jugak farra tak join GA ni,, 

HARI ni Farra nak ajak kekawan JOIN "Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa"


HADIAH sangat MENARIK.. 

Ada 8 Pilihan Hadiah Untuk Dimenangi

Giveaway - choose yourself bermaksud, anda diberi pilihan untuk memilih sendiri hadiah yang anda inginkan berdasarkan nombor pada gambar dibawah..

MENARIK BUKAN.... 

Farra pilih no 3, 6, 7

1. Shiseido Mask 5pcs
2. OPK 5pcs
3. Dark brown Purse
4. 2x Bawal Satin Lembut Bercorak (2 Pemenang)
5. Bawal Satin Lembut Plain
6. Red Instant Shawl Magic Plain
7. Kain Batik

Quantity pemenang bergantung kepada pemilihan hadiah yang dibuat.

Maklumat lanjut Blh Klik Banner diatas ... 

selamat mencuba...