12 June 2013

KINI DIBUKA SEKARANG, Pengambilan June 2013

Salam semua,

Kepada para GRADUAN yang mencari-cari kerja tetapi masih tiada rezeki untuk bekerja, 

JOM KITA LENGKAPKAN DIRI DENGAN KEMAHIRAN. 

Fara sebagai seorang bekas GRADUAN Politeknik, dahulu memang sukar untuk fara mendapatkan pekerjaan, setelah sfara kenali program ini fara tetarik dengan kursus yang ditawarkan, daripada duduk rumah goyang kaki, baik fara sertai Kursus Kemahiran di KISMEC ni. Alhamdulilah Fara tamat kursus kemahiran ni pada 2010 dan fara sekarang sudah bekerja sebagai trainer dari 2011 hingga kini.

So fara rasa bertanggungjawab untuk berkongsi pengalaman dan memberi peluang kepada para GRADUAN untuk terus maju. Boleh dikatakan 80% students’ yang tamat di KISMEC sudah mendapat pekerjaan dan ada yang sambung belajar di peringkat yang lebih tinggi. 

Di sini fara nak kongsi beberapa kursus yang ditawarkan di KISMEC untuk bulan JUNE 2013

****************************************
Dibuka kepada semua graduan lepasan diploma/ijazah. Sesiapa yang berminat untuk kusrus dibawah boleh call Pn. Hidayah di 04-4414619 atau email Salinan IC, salinan Transcript dan salinan Diploma/ijazah ke hidayah@kismec.org.my atau tinggal comment anda di bawah. 

KURSUS MOBILE COMPUTING APPLICATION DEVELOPER - ANDROID – 


KURSUS PCB CERTIFIED PRINTED CIRCUIT BOARD DESIYNER 


KURSUS WIRELESS & DATA COM. 


************************************************
Dibuka kepada semua graduan lepasan diploma/ijazah. Sesiapa yang berminat untuk kursus dibawah boleh call Pn. Syakirin di 04-4414619 atau email Salinan IC, salinan Transcript dan salinan Diploma/ijazah ke syakirin@kismec.org.my atau tinggal comment anda di bawah. 

KURSUS AUTOMOTIVE ASSEMBLY OPERATION 


**************************************************
Dibuka kepada semua yang memiliki skm tahap 2 & 3 dalam Sistem Komputer atau sijil dari politeknik dalam IT. Sesiapa yang berminat untuk buat diploma boleh call Pn. Yuspanita di 04-4414619 atau email Salinan IC dan Salinan siji ke yusparita@kismec.org.my atau tinggal comment anda di bawah,

DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA SISTEM KOMPUTER5 comments:

 1. Tempat terhad kan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ya tempat terhat 20org skali intk

   Delete
  2. Salam. Selalu intake bulan berapa? Kalau saya ambil mobile computing tu ada sijil SKM tak?

   Delete

Followers

Follow Us @soratemplates